Επιστροφές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους αν ο αγοραστής δεν είναι ικανοποιημένος από την αγορά του. Η διαδικασία της επιστροφής γίνεται εφόσον:

  • Επιστραφούν με την συσκευασία που είχαν αποσταλεί και την απόδειξη λιανικής πώλησης.
  • Το προϊόν είναι στην κατάσταση την οποία το έχετε παραλάβει. Αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε φθορά ή αλλοίωση στο προϊόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής (π.χ. αλλοίωση χρώματος ή φόρμας, να φαίνεται πως έχει χρησιμοποιηθεί).

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω της μεταφορικής εταιρείας που συνεργαζόμαστε, και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς, βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά τη μεταφορά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε το προϊόν σας η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής: σας επιστρέφεται το ποσό στο λογαριασμό ή την πιστωτική σας κάρτα (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας) και μετά την επιστροφή του πραγματοποιείτε εκ νέου αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν φθαρμένο ή κατεστραμμένο επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας στο 2810226606. Εάν η ευθύνη δεν είναι δική μας τότε μέσα στις επόμενες 8 ώρες επικοινωνείτε με την εταιρία  ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Σας ενημερώνουμε ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή φθοράς του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά τη στιγμή της παράδοσης σε τι κατάσταση βρίσκεται το προϊόν αλλά και η συσκευασία του ώστε αν υπάρχει το οποιοδήποτε ελάττωμα ή φθορά να γίνει έγκαιρα αντιληπτό.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο 2810226606,  ή στείλτε μας e-mail στο info@kritikoargastiri.gr που να αναφέρετε τους λόγους επιστροφής και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, θα ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής της αξίας του. Αυτή είναι ανάλογη με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός 15-30 εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε σε περίπτωση αντικαταβολής.